Wednesday, January 30, 2013

BAJU BASAHAN ANAK-ANAK


Dah lama tak beli baju basahan anak-anak...
Rupanya kat Tesco banyak baju cantik-cantik dan murah-murah..
Material kain pun no bad... bolehla untuk pakai hari-hari....
Selama ni saya beli baju anak-anak selalunya kat online... 
Atau kat brand outlet tak pun kat Reject shop...
Banyak baju murah-murah... dan tahan lama....
Kat Tesco ni tak sure lah pulak baju dia tahan lama ke tak...
Nak try... klu ok..nanti boleh beli lain... klu tak ok...
Raya cina ni jom ler sesama kita bayar zakat kat brand outlet atau reject shop...
Heheheh... saya selalu beli baju basahan anak-anak sesekali jek... setahun dalam 2 kali je... 
selalu beli dalam 10 helai sorang... dan selalu baju2 raya diorang saya terus buat basahan bila nak keluar berjalan-jalan.. sebab baju2 budak mana boleh simpan... nanti cepat je tak jadi senteng la.. sendatla..
So tak nak simpan-simpan.. pakai ajer.... 

p/s : Korang beli baju basahan anak-anak kat maner  ye???


6 comments:

syariza09 said...

pernah bli kat tesco, kain dia ok jer, lagipun nk buat basahan jer kan. kdg2 bli kat kedai2 biasa jer yg ada jual pakaian budak2. kalo kain baju tu tak tebal sangat, trus jer sy rembat

suzie said...

aku memang beli kat Tesco sbb tu yg paling dekat. Jusco hanya sekali sekala terutama time nak raya. material Tesco ok pe, produk FF dia pun rege dia boleh tahan gak tp cantiklah tp sayang anak dara aku tak de saiz sesuai. Selain 2 tmpt ni, aku suka beli baju basahan kat Green Point, Giant atau UO (tmpt murah tak bermakna tak berkualiti cuma kene pandai pilih materialnya)

antalya said...

utk baju basahan anak2 mmg tesco yg menjadi pilihan. suka material kain jenama assign tu.lembut.selesa je anak2 pakai. lgpun harga murah kalo nk banding ngan jusco kan. sy ni jenis tak brp reti sgt nk matching baju/suar or baju/skirt. so pilih je baju yg dijual sekali set ngan suar/skirt nya. lg satu kaler pon menarik kan

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

ai beli kat LONDON,PARIS NEW YORK!!
hehehe..........

mama ila said...

kalau kat terengganu..ila suka beli kat kiddy house ngan world of cartoon....ada jer brand pigeon yg harga murah n cantik2.. =)

Adha dan Farizal said...

kt sogo dan jusco tp time sale lah. skrg tgh sale CNY. blhla pergi membeli belah yahoooo....