Wednesday, February 27, 2013

Sehangat Asmara

Korang layan tak Drama ni...?
Drama menggantikan Adam & Hawa...
Saya memang tak pernah mis dari Episod 1...
Kamilia Najwa... dan Zainal Arief....
Kat rumah memang saya dah set for record...
So memang tak de masalah untuk tengok klu terlepas tengok malam-malam...
Tapi kadang-kadang kat ofis saya layan lagi kat link DailyMotion ..
Hehehe.. biasalah kes tak puas tengok muka Rita Rudaini...
:)


Lawa sangat dia kan...???
Eh ada yang kata tak lawa ke....???
Yerla mata memasingkan...
Cantik itu kan subjektif...ye tak...


Tapi pada mata saya RR memang cantik sangat-sangat...


Dan cerita ni dah pun mencecah Episod 17...
Plot cerita yang sangat padat... tak boring dan cerita tak meleret2....
Dan pada saya citer ni sedey.... baca novel memang sampai bengkak2 mata...
Hehehe..... Ady Putra sangat sempurna sebagai Zainal Arief....
Gandingan Ady Putra dan Rita Rudaini tak yah dipertikaikan...
Diorang punya bakat yang tak perlu diragukan...
So sesiapa belum tengok masih sempat follow citer ni...
Selamat menonton :)

16 comments:

MRS. K said...

tak penah tgk cite ni lagi kak.. huhu.. tapi nanti ada masa nak tgk jugak..huwahuwa

:: Mrs.Eady :: said...

err..tak tgk ler pulak..

fuadnis said...

Nis plak tak puas tgk muka adi putra...ahakss...

fuadnis said...

Nis plak tak puas tgk muka adi putra...ahakss...

Puteri Satu said...

mrs k - mesti tengok..sebab citer ni best sangat2..

Puteri Satu said...

mrs eady... rugi dik tak tengok.. drama de best...

Puteri Satu said...

fuadnis - ya ke..hehhee...

mama tisya said...

mesti tgk sbb ada fav actor adiputra...rita pn cantik...tp bz outstation so kena tgk online jwbnye

nurulhuda said...

nurul baru tgk ulangan adam hawa kat astro ria kul 1130pm.. punyala mengantuk nak tunggu, hehehe..

xpe, akak tengok dulu sehangat asmara, kalu ending best, nanti ada ulangan kat astro ria, nurul tgk pulak, hehehe

zarena heeney said...

tak layan
sebab mls nak hadap tv :)

Puteri Satu said...

mama tisya.. harus tengok keeen...

Puteri Satu said...

nurul..boleh tengok kat link dailymotion kan...

Puteri Satu said...

ena.. haha tak dapatla akak nolongnyer klu dah malas..hahah+

dya said...

dya pun suke tgk rr n ap..sama cantik n sama padan..sesuai dalm cete tue..kdgt pun miss gak but de record astro..weekend je tgk ulangan nye..

dya said...

dya pun suke tgk rr n ap..sama cantik n sama padan..sesuai dalm cete tue..kdgt pun miss gak but de record astro..weekend je tgk ulangan nye..

syariza09 said...

x dpt nk tgk, rumah x der beyond, kt opis plak x leh buka online