Tuesday, May 14, 2013

Godies For Birthday Aqilah Najla




Act dah seminggu dok plan nak mengerjakan godies Aqilah untuk birthday dia...
Birthday nak celebrate kat sekolah.. so saya cuma perlu sediakan godies.. kek.. and kuih2 sikit utk budak2 kat sekolah.. kuih2 saya order dengan akak jual nasi lemak kat depan sekolah Aqilah jek... itu yang paling senang saya nak berurusan... dan kebetulan akak tu `on' jek... bila2 dia leh buat... so ok lah...
Godies saya buat sendiri.. beli beg kat Nilai 3 murah je.. 10 pcs - RM4.70 saya beli 100 pcs... 
Dan sticker saya tempah dengan Kham sapa2 nak tempah paper beg pun boleh ngan Kham.. ni link dia sesapa nak guna khidmat beliau Khamsaini Johari 
Dalam tu saya just letak jajan2 untuk budak2.. 
Air kotak pun tak beli... hehehe..



Ni kek last minit.. sebab mak dia tak alert lupa nak g tempah kek anak dia.. hahahaha...
Nasibla dah 2 tahun dok potong kek angry bird jekla kamu nak...
Act Aqilah nak kek repunzel la Barbie la apa la...
Tapi tak boleh nak... kena terima hakikat yang mak kamu ni selalu lalai...hehehe...
So ini jekla kek yang King tu boleh buat... sebab birthday Aqilah selang sehari dengan hari ibu... So...
Booking untuk tempahan kek memang fully book... hohohooh...
Orang bergasak tempah kek untuk mak... saya sebok bergasak tempah kek untuk anak...
Nak buat camana kan... apapun... oklah ada.. dari tak de....

Gambar Aqilah kat sekolah.. saya belum collect kamera dari muadiba dia.. sebab mintak tolong ambikkan gambar Aqilah ramai depan sekolah.. memandangkan this year tahun akhir Aqilah bersekolah di Tadika Pasti Isbat Al-Imtiyaz.... :)

Note : Tahun ni jugak mama tak sempat nak titipkan apa2 untuk Aqilah di blog ni.. selalu walu tak berperenggan2 tapi stil ada sepatah dua kata untuk anakanda tersayang... hohoho mama tak sempat nak... 24 jam rasa tak cukup satu hari.... :(

8 comments:

mummy_ayu said...

happy buzzday Aqilah...semoga jadi anak yg solehah & kakak yg baik..

hazlin nazri said...

happy birthday sweet girl..

Oyis said...

happy bday aqilah. dah 6 thn ek. kalo mcm tu, hampir 6 thn aunty baca blog mama kamu ni hihih...

Iela Fazielah said...

HEPI BDAY TO AQILAH...

syariza09 said...

ok la kek tu drp takder kannnn..by the way hepi belated besday aqilah

MrS. F!zA said...

ok lah tu kak ada jgk celebrate tu..hehe hepi beday bt aqilah

Aty_Fared said...

Hepi belated besday...dah anak dara dah kamu...:-)

Aty_Fared said...

menarik goodies bag dan tq tag nyer..:) hepi belated besday Aqilah..