Friday, October 10, 2014

Nak Setahun Baru Update :)

Bismillahirrahmanirrahim...
Masuk blog yang dah lama kena tinggal cam ni lah caranya...
Rasanya kali ni paling lama tak update blog nak dekat setahun...
Kenapa....?? Hajat hati nak tutup jek blog ni... tapi sayang...
Sebab dah lama menulis.... sedar tak sedar dah hampir 10 tahun saya menulis..
Sejak tahun 2005... 

Nak start cerita dari mana saya pun tak tahu...
Kena warming up dulu agaknye....

Apapun saya belanja gambar nyawa saya ni dulu...


Masih dua orang lagi.. belum brtambah...
Ada yang bertanya.. eh akak dah 3 orang ke..
Masih 2 lagi...
Insyallah ada rezeki...
Umur akak pun dah tua deknon....
Hehhe...


4 comments:

MamaAliya said...

Hi kak.lama tak menulis.keep on sharing your story.pls jangan tutup blog.suka bertandang ke blog akak.

aiezzaSue said...

selamat kembali menulis...:)
suka baca blog mama A.N

Oyis said...

hai kak puteri... saya pn dah lama x berblog. baru je rasa2 nak start balik. suka tgk akak up entry. rasa mcm terjumpa kawan lama kembali hihi

Puteri Satu said...

mama aliya - thanks ada jugak yang masih suka ke blog akak ye.. heheh..

aiezza : thanks dik

Oyis : itula kan... mai la kita aktif balik.. walupun tak update hari2 tapi masih tahu cerita dan perkembangan masing2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...