Tuesday, June 14, 2016

Aktiviti Ramadhan....


Alhamdulillah... seperti tahun2 sebelum ni...
Berjaya juga join tadarus Al-Quran ofis...
Rasanya saya start join tadarus ofis ni dari bujang lagi kot...
Setiap tahun tak pernah miss.. alhamdulillah....
Mungkin dah lebih dari 10 kali lah.... sebab setahun sekali jek pun...
Dan tahun ni plannya tak dpt nak join... (agak terkilan sebenarnya...)
Sebab tengahari kena pick up Naufal dari sekolah (Sebab dia tak nak naik van)..
So... masa agak terbatas... selalu tadarus lunch hour... risau takut tak leh nak bagi komitmen...
Nanti group kita tak cukup orang plak nak tadarus kan.. so saya rasa tak boleh join....
Tapi itulah... benda baik selalu tuhan permudahkan... saya tak bagi nama pun...
Alih-alih nama saya dah ada kat list.... hahahaha... magic kan.... magic sangat...
Dan alhamdulillah kami sempat tadarus habiskan sebelum cuti sekolah habis...
Puasa ke-5 dah habis baca.. so selamatlah.... tuhla... apapun alhamdulillah...
Masih diberi kesempatan dan peluang juga rezeki bertadarus di Ramadahan 2016,,,,
Korang macamana....?? Join tadarus tak puasa2 nih...???



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...