Tuesday, June 14, 2016

Menu Ramadan ke-5 (Jumaat lepas....)

Salam Ramadhan ke sembilan utk semua....
Alhamdulillah sampai jugak kita ke ramadhan yg ke 9...
Diberikan lagi kekuatan dan kesihatan utk kita berpuasa....alhamdulillah...
Sorrylah banyak2 korang... terpost plak entry menu iftar ke-5 saya...
Ampun ye korang... hehehehhe...
Jumaat lepas.. akak saya dari bangi 3 beranak datang berbuka puasa kat rumah saya...
Saya sampai dari ofis.. dia tengah memasak kat dapur... biasalah dia balik awal...
Saya yg balik lewat.... huhuhu....  


Tomyam campur....  sedap..nyum nyum

Sambal bilis kentang + tempe .. pedas... tapi sedap...


Ayam percik.. ni beli kat kafe ofis...  saya dah repeat beli 2-3 kali....


Roti John Pasar Ramadhan.. ni pun sedap... alhamdulillah


Buah melaka mak saya buat...huhuhuhu ... bestt...


Tepung pelita sedappp... husband beli kat Pasar Ramadhan kat Semarak...serius..memang sedap...

Petang ni apalah nak di masak...
Husband dah call tanya....
Dia prefer masak sendiri dari beli kat pasar ramadhan
Tapi itulah orang lelaki ni tanya tu beria-ia...
Bila kita tanya dia nak makan apa... tak dijawabnya....
Hahaahahha.... Saya kata kita berbuka KFC jekla...
Hahahah respond dia mcm tak redha jek berbuka ngan KFC...
Ekekekkeke.... Mak tanya nak buat kuih apa.. saya request kuih buah melaka..
itu je paling senang pun...kan...

1 comment:

Fadh said...

assalam... uiksss lama dh xmenjengok kt sini...hehehe