Saturday, July 25, 2009

~ Cuci Mata Di Tengahari Jumaat ~

Semalam kan hari Jumaat.... so lunch hour lama sikit... kebetulan baru gaji.. so.. kaki pun gatal je nak keluar... tak keluar jauh pun... menapak ke Maju Junction... kiranya itu shoping komplek paling dekat... hajat di hati nak beli baju yang mama citerkan kat ENTRY NIH tapi... sayang sejuta kali sayang.. size tak dak! Boleh? Mesti u all tanya... aik..dah diet pun tak leh pakai size M? Takleh pakai size L? kan... Act mama dah seminggu berhenti diet...muahahaha... takat lose 4-5 kg...apalah sangatkan... tak nampak je tang mana yang kecik...kan... huhuhu... so.. baju tu cuma tinggal mimpi sajelah... boleh pakai, tapi cam tak lawa la pulak bila mama cuba... so.. cari ajelah baju lain...kan..kan... keluar dari Nicci masuk kat FOS... rembatlah 2 lai t-shirt basahan untuk Aqilah, murah je... satu tu RM7 henggit... selai lagi tu RM10 je... 2-2 beli kaler kuning... sebab Aqilah asyik pink je... biar lain sikit...


Yang kat bawah ni... mama nyer blouse... tetap nak cari kaler biru.. sebab dah frust tak leh beli yang kat Nicci tu kan.. Bolehlah... cantiklah jugak.. janji cantik bila dipakai..cukup!



Tak leh snap full tak pandai... (ahahaha..padahal snap-snap nampak perut moncit..snap-snap nampak perut moncit... so... ini je gambar yang tak nampak perut...huhuhuhhu..) Bolehla tu..kira lawa la jugak kan... ahaks..


3 comments:

~sall said...

Alamak... segan la..mama snap tang tut...wakakaka...jgn marah haaa...gurau je, cantik3...

rynas said...

cantik kaler biru tuh... hheheh ni baru ler nak kuar msg dulu invisible jer kan hehheh..salam perkenalan

☆ lieya latif ☆ said...

wah shantek...shantek.....lieya pun suke biru cenggitu....cantik kaler nye....

same gak ngan lieya, agak2 nampak tak cantik jek gambar cepat je delete....hahahhaahh....