Wednesday, August 29, 2012

Adam & Hawa


Dah start kan...
Korang tengok tak???
Saya tak berkesempatan nak tengok...kat saluran 134..
Sebab time2 pkl 10 ni tengah sebok tidokan anak-anak dan
emaknya sekali hahahaha...
Anak-anak saya tido.. saya pun join tido...
Last-last memang tak berkesempatanlah nak tengok citer ni...
Saya memang peminat Aaron Aziz tapi saya kurang berkenan dengan pelakon Nadiya Nisa tuh...
Tapi orang kata.. dia pandai berlakun... emmm ... 
Tak tahulah betul ke tidak...





3 comments:

Waney Zainuddin said...

sama la. time tu tgh tidor kan anak2. tak sempat nak tengok. tapi teringin (^_^)

mama tisya said...

dh tgk...mlmni tgk lg..nasibaik umh inlaw ada mustika HD

Sue* mamaID said...

best citer nie...mmg pelakon pompuan tu kita suka...ombak rindu dia de berlakon sama..kita tk pernah miss lagi sebab kite rekod je...pastu tgk dr episod 1...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...